Predsjednica stranke GLAS BBŽ Ines Šarić: Kad netko nema srama zaista nema srama

Na današnje priopćenje HDZ-a BBŽ reagirala je predsjednica stranke GLAS Bjelovarsko-bilogorske županije, Ines Šarić koja navodi da ako sve ovo što HDZ, zajedno sa svojim vjernim podanicima HDZ BBŽ radi nije izrugivanje javnosti onda zaista ne znam što je.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Kad netko nema srama zaista nema srama. Predsjednik HDZ – a Miro Totgergeli koji je bio protiv gradnje brze bjelovarske ceste pa je samim time njegov stranački kolega Jandroković ocijenio put Zagreb – Bjelovar kao dugo putovanje kojim se ide na odmor naravno taj isti HDZ-ov velikan je kao jednu od najdražih mu predstava nazvao HNK, očito čovjek ne zna da je to ustanova, a ne predstava.

Još smiješnije je da se održava godinama skupa administracija općina poput Štefanje koja je u svojoj dugoj povijesti trošenja novca iz proračuna kao „breaking news“ navela da će konačno, podsjećam 2021. godine uvesti bankomat, dok im industrijska zona zjapi prazna i troši struju jer tko bi stigao još nešto raditi uz te silne potrošene sate kako bi se uveo bankomat.

Ako sve ovo što HDZ, zajedno sa svojim vjernim podanicima HDZ BBŽ radi nije izrugivanje javnosti onda zaista ne znam što je.

#vjetroelektrane

#skupinaBorg

Stare grijehe nema smisla nabrajati jer HDZ nam uvijek priušti neku novu aferu koju ćemo naravno skupo platiti, kako bi njihovi ministri od staja radili vile s bazenom.

Šarić Ines
Predsjednica GLAS – a BBŽ

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.