I GLAS BBŽ se oglasio na temu priopćenja HDZ-a o tome kome trebaju stizati mailovi o natječajima za zapošljavanje djelatnika u županijskim školama

Na današnje priopćenje HDZ-a BBŽ o  natječajima koje Županija raspisuje za zapošljavanje djelatnika u školama i đačkim domovima, tj. kome trebaju stizati mailovi o tim natječajima oglasio se i županijski GLAS. U priopćenju predsjednice GLAS-a BBŽ Ines Šarić stoji:

“U duhu HDZ – ovih predizbornih parola poput „Sigurna Hrvatska, HDZ -ovci i nakon izbora nastavljaju bacati nove kao iz rukava.
Najnovija ako je netko danas propustio slavno priopćenje još slavnijeg HDZ – a BBŽ je: Da smo mi na vlasti u županiji ne biste mail trebali slati nikom osim tajniku HDZ – a da Vas učlani u stranku i posao je Vaš jer tako oni rade.
Naprosto iz dana u dan fascinira činjenica da jedina zločinačka organizacija u Hrvata daje priopćenja o poštenju.
Ukrali su budućnost narodu i jednu divnu državu sigurno smjestili na dno Europe, raspisali izbore 5.7.2020. u ljeto što do sada nikada nije bio slučaj, naravno jer su znali da im što manja izlaznost nosi pobjedu, sam premijer je slobodno hodao državom i znao da Vas može zaraziti, ali izbori su i ako nestane bar jedan „komunist“ u 21. stoljeću njegova misija je ispunjena, dok je gospodin koji je orao polje platio kaznu od 8.000,00 kn jer je mogao zaraziti traktor pa bi strašan „Ferkić“ slobodno vozio po selu i dalje širio nemilosrdnu zarazu drugim traktorima, nemojte se zavaravati da je HDZ briga za Vas, njih je jedino briga same za sebe.
Tako i sada kad naši lokalni HDZ velikani pričaju o poštenju, a jedino što si zaista žele je da slobodno zapošljavaju po županiji bez mailova jer tko bi još i to čitao.”

S poštovanjem
Šarić Ines
Predsjednica GLAS -a BBŽ

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.