Policija moli građane za pomoć!

PU bjelovarsko – bilogorska poziva građane da dojave sve informacije koje imaju o nestalom Antunu Srpaku koji je nestao još 3. lipnja ove godine.

Budući da policijski službenici do sada provedenim mjerama i radnjama nisu uspjeli pronaći nestalog Antuna koji se kao štićenik doma u Bjelovaru, u Ulici don Frane Bulića udaljio u nepoznato još 3. lipnja oko 10.00 sati. Antun je visine oko 165 centimetara, slabije tjelesne građe, prosjede rijetke kose i kestenjastih očiju, rođen 03. lipnja 1963. godine u Tremi, Sveti Ivan Žabno.

Policijski službenici Policijske postaje Bjelovar poduzimaju niz aktivnosti s ciljem pronalaska Antuna Srpaka koji je do sada znao odlaziti ali bi se vratio u dom.
Ukoliko ste vidjeli Antuna ili posjedujete informacije o njemu molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete dežurstva Policijske postaje Bjelovar na broj 043/270-132 ili 192, a svoja saznanja možete dostavite i elektronskom poštom na adresu elektronske pošte Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske: bjelovarsko-bilogorska@policija.hr

Policijski službenici će žurno provjeriti sve informacije koje dobijemo od građana, te i ovom prilikom očekujemo dobru suradnju s građanima.