Jandroković: U sljedećem mandatu fokusirat ćemo se na mlade, njihov doprinos nam je važan!

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković Facebook objavom dotaknuo se pomoći mladima. Istaknuo je kako će HDZ u sljedećem mandatu osigurati svakoj mladoj osobi bespovratnih 130 tisuća kuna za samozapošljavanje.

Jandroković je istaknuo kako je u vrijeme mandata HDZ-a studentima povišena satnica s 15 na 25 kuna, a osim 130 tisuća kuna bespovratnih sredstava za samozapošljavanje, planira se i subvencija 20 tisuća stambenih kredita za mlade obitelji.

-Tijekom svojeg mandata studentima smo povisili satnicu s 15 na 25 kuna, i osigurali smo preko 50.000 stipendija. U sljedećem mandatu želim svakoj mladoj osobi osigurati bespovratnih 130 000 kuna za samozapošljavanje, kao i subvencionirati 20 000 stambenih kredita za mlade obitelji. U ovoj utrci za Sabor posve je jasno da je došlo vrijeme da se otvori prostor za mlađe generacije koje bolje razumiju vrijeme u kojem danas živimo. Nove tehnologije, briga za okoliš, brža komunikacija ubrzano mijenjaju naš život. Već sam 20 godina u svijetu visoke politike i s tim iskustvom pružit ću priliku upravo mladima da svojim znanjem i entuzijazmom doprinesu razvoju Hrvatske rekao je Jandroković.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.