Dario Kudumija novi/stari predsjednik RK Bjelovar

Jučer, 9. lipnja je u Dvorani europskih prvaka održana Izborna skupština RK Bjelovar. Nakon izvješća o radu predsjednika Izvršnog odbora, financijskog i izvješća nadzornog odbora pristupilo se izboru novog Nadzornog i Izvršnog odbora, Časnog suda i predsjednika za kojeg je ponovno izabran Dario Kudumija.

– Nadam se da ćemo opravdati izbor u novom četverogodišnjem razdoblju. Mislim da će nam lakše biti jer krećemo od nekakve pozitivne nule, a teže što je situacija u gospodarstvu takva kakva je. Mislim da ćemo teže dolaziti do nekih sredstava za neometan rad. Pokušavamo vratiti domaće igrače za prvu ligu, naravno i uključiti dosta kadeta, da imamo svoju domaću momčad što nam je prvenstveno cilj u sljedećem periodu. Tu je naravno i razvoj mladih igrača – kazao je Kudumija.

– Možemo biti zadovoljni kad pogledamo tri godine u nazad sa svime onime što je RK Bjelovar pod vodstvom Darija Kudumije i svih članova skupštine napravio. Klub je definitivno išao uzlaznom putanjom, išlo je postepeno, sigurno i došli smo tamo gdje smo svi htjeli da rukometni klub bude, a to je Premijer liga – rekao je gradonačelnik Dario Hrebak koji je prisustvovao Izbornoj skupštini.

Hrebak je dodao kako je klub imao potporu Grada koja će se nastaviti, uloženo je dosta sredstava u Dvoranu europskih prvaka, a i dalje će se ulagati u infrastrukturu, ali i izdvajati sredstva rekao je Hrebak.

– Svi znate da je kriza, mi sve što smo mogli ulagali u gospodarstvo, ali praktički ništa nismo rezali sportu. Sport i dalje ostaje visoko na listi prioriteta ove Gradske uprave tako da s te strane ne bi trebalo biti problema. I ja izražavam bojazan, kao i predsjednik Kudumija, zbog toga što je naše gospodarstvo krhko, bit će problem sa sponzorima, ali Grad Bjelovar će tu stati koliko god treba da pokušamo u nekim optimalnim uvjetima napraviti sve da i ova godina završi na nuli – kazao je Hrebak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.