Od 1. lipnja kreće Škola rukometa RK Bjelovar – upišite svoje dijete i postanite dio pobjedničkog tima!

Škola rukometa RK Bjelovar od ponedjeljka 1. lipnja počinje s upisima na MINI RUKOMET novih naraštaja budućih rukometaša 2012. godište i mlađe (2013.-2014.).
Svi zainteresirani mogu doći 1. lipnja, u ponedjeljak u Dvoranu Europskih Prvaka na Poljani dr. F. Tuđmana 4 na prvi trening koji će se održati od 17:30 – 19:00 sati.

RK Bjelovar ima dugogodišnju tradiciju i uspjehe u radu s najmlađim naraštajima rukometaša kako u Hrvatskoj tako i van granica naše države. Želja je nastaviti bogatu tradiciju stvaranja igrača u školi rukometa i Bjelovaru. Većinu vremena tijekom pandemije koronavirusa i djeca su provela u zatvorenim objektima bez kretanja i aktivnosti što loše utječe na njihov razvoj, u RK Bjelovar odlučili su krenuti s upisima za najmlađe kako bi im omogućili bavljenje sportom.

Iz kluba pozivaju sve roditelje da dovedu svoju djecu i uključe se u rad rukometne škole te svojoj djeci omoguće bavljenje sportom i zdravi razvoj.

Treninzi će biti organizirani tijekom cijelog ljeta tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17:30-19:00 sati.
Za sve dodatne upite možete se obratiti Voditelju škole rukometa prof. Davoru Lamzi, na broj 095-904-0165 ili na mail: rkbjelovar72@gmail.com.

Napominjemo kako su i za sva ostala godišta koja već treniraju u klubu osigurani treninzi i pripremni turniri tijekom cijelog ljeta kako bi nadoknadili ovo vrijeme od dva mjeseca bez treninga.


Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.