Dario Hrebak: “Siguran sam da građani cijene moju agoniju!”

Kampanja još nije ni počela , a svela se na baru i močvaru rekao je na današnjoj konferenciji za medije predsjednik HSLS-a i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

– Drago mi je što SDP-ovci dolaze u Bjelovar, vidim da sam im očito trn u oku. Kažu da sam u agoniji, a ja ću pričati o agoniji Grada Bjelovara teškoj 500 milijuna kuna – rekao je Hrebak.

Ponovio je još jednom Hrebak kako će do kraja mandata obnoviti sve škole, kako su obnovljeni vrtići, kako je u dvije godine povučeno 150 milijuna kuna, kako kreće aglomeracija vrijedna 260 milijuna kuna, obnavlja se Dom kulture, gradi stadion:

– Puno se radi zadnjih godina u Bjelovaru i to jedna agonija koju mislim da Bjelovarčani cijene. Mislim da ćemo svi uživati u toj agoniji sljedeće dvije godine. Poštujem SDP, njihovo pravo je da se nabacuju blatom u ovako negativnoj kampanji. Ja na to neću pristati, govorit ću samo o pozitivnim stvarima. Ja bih više volio da se SDP bavi s tim što će obećati i što će izvršiti nakon ovih parlamentarnih izbora. Nadam se da neće biti samo kao gospodin Ostojić, za kojeg je Milanović rekao da je kao vjeverica cupkao oko njega, da neće tako brzo i  otcupkati iz Grada Bjelovara – kazao je Hrebak.

Hrebak je dodao da mu je drago što su bjelovarski SDP-ovci rekli da podržavaju transparentnost koja je uvedena u Grad , no da se on sjeća drugih izjava:

– Ja se sjećam izjava o transparentnosti da je to moje prodavanje magle, da to neće nikad zaživjeti i ja sam to shvatio kao protivljenje projektu transparentnosti. Danas je Bjelovar najtransparentniji grad u državi i čvrsto stojim iza toga i baš danas oni mogu fabricirati i izmišljati razno-razne afere kojih nema upravo zbog te transparentnosti. Sama aplikacija se u zadnja tri tjedna koristi abnormalno više nego zadnjih šet mjeseci. Netko očito provjerava i traži određene nedostatke, ja ih pozivam da slobodno traže, neće ništa naći jer da smo htjeli nešto sakrivati ne bi nikad ni uvodili transparentnost – rekao je Hrebak.

Dodao je kako mu je želja da se s političkim oponentima nadmeće  planovima i projektima, te da  bi volio čuti od SDP-ovaca što će napraviti za Bjelovar ako uđu u Sabor, te da on sam zna što želi.

– Znam kako sam prošao na prošlim parlamentarnim izborima i koliko sam tisuća preferencijalnih glasova dobio na području Bjelovara i županije. Uvjeren sam da će se to iskazivati u još većim brojkama i naravno da to zna i SDP, zato su i nervozni i cijeli tjedan od cijele izborne jedinice dolaze upravo u Bjelovar kako bi me pokušali oslabiti. Ja sam čvrst i vjerujem da građani sve to prepoznaju i da će to znati nagraditi ali nisam siguran da će nagraditi njih – zaključio je Hrebak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.