Dubrava: Stanovnici od Brezja do Mostara prvi su koji se mogu javiti za besplatni priključak na novu vodovodnu mrežu

Općina Dubrava je svim mještanima poslala letak o mogućnosti besplatnog priključka na vodovodnu mrežu u sklopu projekta izgradnje vodovoda Zagreb-istok. Na Aktualnom satu 27. sjednice Općinskog vijeća vijećnica Vlasta Jagić postavila je pitanje koji je rok u kojem se zainteresirani građani mogu javiti za priključak?

Odgovorio je načelnik Tomislav Okroša koji je rekao kako će radovi krenuti u lipnju od Brezja do Mostara.

– Stanovnici s tog područja su dobili u svoje poštanske sandučiće zahtjeve za besplatan priključak koji bi trebali ispuniti. Priključak će biti besplatan za sve stanovnike gdje vodovod prolazi ali i gdje već postoji vodoopskrbna mreža. Tko se nije priključio i taj može podnijeti zahtjev za besplatni priključak. Znači, ne samo gdje postoji nova vodoopskrbna mreža nego i na postojećoj mreži, tko se nije priključio moći će se priključiti besplatno – kazao je Okroša.

Govoreći o rokovima za prijavu oni nisu još definirani, ali preporuka je da se mještani prijavljuju kako se rade dionice i što prije:

– Svoje zahtjeve mogu podnijeti i stanovnici gdje će izgradnja krenuti u nekim drugim fazama. Međutim, neki razgovori su da se ne pretrpavamo papirima nego idemo prikupljati od ljudi zahtjeve za područja koja se prva rade, a to su trenutnoto Brezje i Mostari – rekao je Okroša.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.