JVP Čazma uskoro seli u novi prostor, vatrogasci sami odrađuju završne radove

JVP Čazma uskoro seli u novi prostor, zgradu bivšeg tehničkog pregleda u Čazmi.

Unutrašnjost zgrade u potpunosti  se obnavlja. U samoj zgradi je novi raspored prostorija čime je povećan prostor za boravak vatrogasaca u dežurstvu, izgrađena je čajna kuhinja, ured za zapovjednika i zamjenika te novi sanitarni čvorovi. Osim toga, stara stolarija zamijenjena je plastičnom, proveden novi razvod struje i postavljena nova rasvjeta te obnovljeni  podovi.

Radove je financirao Grad Čazma, no valja naglasiti da je najveći dio poslova odrađen od strane samih pripadnika Javne vatrogasne postrojbe.

I danas su iskoristili svoje slobodno vrijeme i  organizirali se kako bi što prije uredili prostor novog vatrogasnog centra.

U novom centru postrojba će imati više prostora za vježbe, komunikaciju i vozila će lakše izlaziti na prometnicu kod intervencija. Zgrada DVD-a Čazma koja se nalazi u samom centru Čazme tijekom vremena postala je premala za potrebe postrojbe, dok će nova lokacija pružiti puno veće mogućnosti u daljnem radu i razvoju.

Preseljenje vatrogasci planiraju u sljedeća dva do tri tjedna uz napomenu da svi radovi neće biti završeni, ali će im puno lakše biti završno uređenje zgrade i okoliša kada će cijelo vrijeme biti smješteni na novoj lokaciji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.