Gordan Jandroković, glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice, uputio izraze sućuti obitelji u povodu smrti Danice Bilić

Povodom smrti Danice Bilić, Gordan Jandroković, glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice, uputio izraze sućuti obitelji.

“Poštovana obitelji,

s velikom sam tugom primio vijest o odlasku gospođe Danice Bilić.

Gospođa Danica ostat će nam u neizbrisivom sjećanju kao osoba koja je cijeli svoj život posvetila humanitarnom radu. Zauvijek ćemo joj biti zahvalni na dobroti i pomoći koju je nesebično pružala potrebitima, na brojnim humanitarnim akcijama koje je organizirala, na njezinu domoljublju i golemom angažmanu tijekom Domovinskog rata u Bedemu ljubavi, kao i u bjelovarskom Caritasu, za što je primila niz priznanja. Zajedno sa suprugom Martinom 2011. bila je proglašena Ponosom Hrvatske.

Ime i veliko srce gospođe Danice Bilić trajno će ostati upisano i u povijesti Hrvatske demokratske zajednice, čija je predana članica bila od samog osnutka bjelovarsko-bilogorskog HDZ-a, upravo u njezinoj kući 1989. godine.

Na svemu što je učinila za dobrobit hrvatskih branitelja i njihovih obitelji te mnogih potrebitih ljudi velika joj i vječna hvala!

Poštovana obitelji, molim Vas da u ovim teškim trenutcima primite izraze moje najiskrenije i duboke sućuti.”

Gordan Jandroković, glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.