Više nije potrebna e-propusnica za kretanje između Grada Vrbovca i općina Dubrava, Farkaševac, Gradec, Preseka i Rakovec

Temeljem dopune Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske omogućio je jedinicama lokalne samouprave koje su prostorno povezane u jedinstvenu cjelinu i koje pripadaju istom geografskom području i dijele zajedničke rizike da zaključe Sporazum o zajedničkom obavljanju poslova civilne zaštite čime omogućuju stanovnicima tog područja da se mogu kretati u tom području bez e-propusnice.

U namjeri da se mještanima olakša obavljanje svakodnevnih aktivnosti Grad Vrbovec i općine Dubrava, Gradec, Farkaševac, Rakovec i Preseka sklopile su Sporazum prema kojemu od 10. travnja do daljnjega, za odlazak u navedene općine i Grad Vrbovec, nije potrebno imati e-propusnicu.

– Unatoč ovoj mogućnosti, podsjećamo na potrebu daljnjeg pridržavanja propisanih mjera, kako bismo svi zajedno zdravi dočekali završetak ove izvanredne situacije, te bili spremni u ispunjavanju novih zadaća koje su pred nama – rekao je načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša nakon potpisivanja Sporazuma.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.