OPG Jelen iz Štefanja donirao med za najpotrebitije stanovnike svoje općine

Teška i krizna i vremena u ljudima probude ono najplemenitije, pa je tako pčelar Darko Jelen iz Štefanja odlučio donirati 50 paketa svojih proizvoda najugroženijim i najpotrebitijim stanovnicima svoje općine Štefanje. Ovom gestom razveselio je svoje sumještane i uljepšao im ove dane.
OPG-u Jelen zahvalio se i načelnik Općine Štefanje Ivo Emić koji je tom prilikom istaknuo:

-Gospodin Darko Jelen odlučio je malo razveseliti sve one koji su i inače u teškoj socijalnoj situaciji, a ovo izvanredno stanje ih još dodatno pogađa. Njegova je gesta hvale vrijedna i poticajna, ja mogu reći da će i Općina Štefanje naći načine i modele kako pomoći onima koji će pretrpjeti štete nakon ove pandemije kako bi zajedničkim snagama mogli nastaviti normalan život u našoj zajednici – poručio je Emić.

Pakete je preuzeo stožer civilne zaštite Općine Štefanje koji ih je uz pomoć volontera dostavio na prave adrese i sve to uz strogo pridržavanje svih mjera zaštite od širenja virusa.
– Cijela ova izvanredna situacija zasigurno najviše pogađa najranjivije skupine našeg društva, a to su prije svega oni siromašni, stariji i bolesni, zato je svaka plemenita gesta, svaka donacija i svaka pomoć dobro došla. Od srca se zahvaljujem gospodinu Jelenu na donaciji, vjerujem da će to uliti barem malo nade onima najpotrebitijima; nadam se i vjerujem da će, ako Bog da, ova „noćna mora“ što prije završiti, a onda ćemo sve snage morati upotrijebiti da saniramo štetu koja je nastala – poručio je načelnik stožera civilne zaštite Općine Štefanje Silvestar Štefović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.