KTC uveo za svoje kupce kupnju preko interneta i dostavu na kućni prag

Iz KTC-a su pozvali svoje kupce da kupuju iz udobnosti svoga doma, a njihovi djelatnici naručeno će dostaviti sljedeći radni dan nakon vaše narudžbe. U ovim posebnim okolnostima posebno će se voditi računa o preporukama Stožera civilne zaštite, poručuju iz KTC-a.

Narudžbe se mogu predati putem maila ili telefona.
U Katalogu odaberite proizvode, a prilikom narudžbe koristite redne brojeve ili šifre proizvoda iz kataloga. Kod naručivanja potrebno je da ostavite vaše ime i prezime, adresu, te kontakt telefon i broj kartice Kluba vjernosti ako ste član, kako bi vam dodijelili bodove. Naknadno dodavanje bodova nije moguće, kao ni korištenje sakupljenih bodova.Plaćanje ćete izvršiti kod preuzimanja narudžbe gotovinom – pojašnjavaju iz KTC-a.

Minimalni iznos narudžbe je 200,00 kn.
Narudžbe se preuzimaju od ponedjeljka do subote od 8 do 17 sati.
Područje dostave je za narudžbe od 200,00 kn besplatno do udaljenosti od 5 km od KTC supermarketa u kojem je preuzeta narudžba, a za 500,00 kn i više, 20 km uz cijenu dostave od 30,00 kn. Rok isporuke za narudžbe od 500,00 kn i više je 2 dana.

Dostava je dostupna u supermarketima: Bjelovar, Čakovec, Ivanec, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Kutina, Pakrac, Pitomača, Požega, Sisak, Slatina, Varaždin, Virovitica, Vrbovec, Zabok.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.