DV Pčelica Čazma prijavio još jedan projekt za povlačenje sredstava

DV Pčelica neprestano radi na poboljšanju i unapređenju odgojno-obrazovnog procesa u želji za osiguranjem što boljih uvjeta za rast i razvoj djece. S obzirom da na našem području djeca nemaju mogućnost pohađanja programa za darovitu djecu vrtić je odlučio prijaviti još jedan u nizu projekata.

UNIQA osiguranje raspisalo je natječaj za dodjelu donacije. Odabire najzanimljivije projekte i dodjeljuje im dio ili sva potrebna sredstva za njihovu realizaciju.

– Glavni cilj našeg projekta „Darovitost se u vrtiću rađa“ je, nakon identifikacije, omogućiti bistroj i potencijalno darovitoj djeci zadovoljenje njihovih interesa i potreba kako bi realizirali svoje potencijale. Također, cilj nam je pružiti pomoć i potpora roditeljima, odgojiteljima i učiteljima bistre i potencijalno darovite djece u prepoznavanju i poticanju njihovih specifičnih sposobnosti, vještina i potreba te zadovoljenje istih, a samim radom s djecom prevenirali bi se mogući problemi u ponašanju koji su karakteristični za dio darovite djece. Potpuna ostvarenost darovitosti ovisi o ranom otkrivanju i identifikaciji te sustavnom razvoju u predškolskim ustanovama, školama, obiteljskom i širem društvenom okruženju – otkrila nam je o prijavljenom projektu ravnateljica DV Pčelica Martina Kovač.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.