U Čazmi do sada izdano 50-ak propusnica

Stožer Civilne zaštite Grada Čazme izdao je do sada 50-ak propusnica nakon stupanja na snagu Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite o zabrani napuštanja mjesta prebivališta.
Građani su najčešće uputili zahtjeve vezane uz skrb o starijim osobama, bilo je nekoliko i neosnovanih zahtjeva. Nekoliko zahtjeva koji su stigli iz grada su uputili na druge osobe koje su dužne izdati propusnicu – poručuju iz gradskog stožera.
Stožer civilne zaštite Grada Čazme izdaje propusnice na način da se zahtjevi upute na mail adresu: stozercivilnezastitecazma@gmail.com te se skenirana i ovjerena propusnica dostavlja mailom na adresu pošiljatelja.
Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8 do 12 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 12 sati bit će izdani sljedeći dan.
Iznimno se propusnice mogu preuzeti osobno, u sandučiću Javne vatrogasne postrojbe Čazma, od 8 do 12 sati, uz prethodnu najavu i zahtjev na broj telefona 099 2771 193.

Nisu potrebne propusnice za putovanje iz prigradskih naselja Andigola, Bojane, Bosiljeva, Cerine, Dabaca, Dereze, Donjeg Draganca, Donjih Dragičevaca, Donjih Lipovčana, Donjog Miklouša, Gornjeg Draganca, Gornjih Dragičevaca, Gornjih Lipovčana, Gorneg Miklouša, Grabika, Grabovnice, Komuševca, Marčana, Martinca, Milaševca, Novog Sela, Općevca, Palančana, Pavličana, Pobjenika, Pobrđana, Prnjarovca, Prokljuvana, Sišćana, Sovara, Suhaje, Vagovine, Vrtlinske, Vučana i Zdenčeca u Grad Čazmu ili između navedenih naselja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.