Migranti došli sve do Čazme, uhvaćeni u šetnji u Donjim Lipovčanima

Iako se o migrantima u posljednje vrijeme znatno manje priča, očito je kako i dalje dio njih pokušava pronaći svoj put prema nekoj od zapadnih zemalja.

Jučer po dojavi građana, koja se ispostavila točnom, policijski službenici PP Čazma u mjestu Donji Lipovčani uočili su tri osobe, za koje se ispostavilo da nisu legalno u Republici Hrvatskoj.

– Jučer, 24. ožujka, oko 16.40 sati u Donjim Lipovčanima, u okolici Čazme, zatečena su trojica stranih državljana bez osobnih dokumenata. Osobe su dovedene u službene prostorije policije radi utvrđivanja identiteta te zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj. Utvrđeno je da se radi o državljanima Afganistana koji su na područje Republike Hrvatske ušli pješice iz Bosne i Hercegovine. S obzirom da je utvrđeno da su nezakonito ušli na područje Republike Hrvatske prema njima će se provesti postupak sukladno Zakonu o strancima- priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

1 KOMENTAR

  1. Smatram ovu situaciju velo ozbiljno ali se na krivom mjestu s provode rigorozne mjere, nekad sam prevozio hranu i prolazio testne barijere a sad od toga nema 10 posto a pandemia je katastrofalna na odnos ondašnjim vremena kad sam ja vozio hranu. Mirko

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.