Obavijest građanima Čazme o načinu izdavanja propusnica za kretanje van područja Čazme

Građanima s prebivalištem na području Grada Čazme, kojima se izdaje propusnica iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština propusnicu izdaje Stožer civilne zaštite Grada Čazme.

Stožer će propusnicu izdati na način da se zahtjevi (obrazac u prilogu) upute na mail adresu:  stozercivilnezastitecazma@gmail.com te će se skenirana i ovjerena propusnica dostaviti mailom na adresu pošiljatelja.

Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8 do 12 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 12 sati bit će izdani sljedeći dan.

Obzirom na odredbe smanjenja socijalnog kontakta, iznimno će se propusnice moći ostaviti osobi koja ju je zatražila i u sandučiću na zgradi Javne vatrogasne postrojbe Čazma  (Alojza Vulinca 1), od 8 do 12 sati, uz prethodnu najavu i zahtjev na broj telefona 099 2771 193.

Propusnice osobama koje zahtijevaju hitnu medicinsku skrb izdaje liječnik osobne medicine, a radnicima koji putuju na rad u mjesta van prebivališta poslodovac.

Nisu potrebne propusnice za putovanje iz prigradskih naselja u grad Čazmu.

ZAHTJEV za propusnicu

Odluka o zabrani napuštanja prebivališta…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.