Danijela Crnjak Andri priprema besplatne tople obroke za svoje najpotrebitije sugrađane

Danijela Crnjak Andri iz Garešnice vlasnica je poznatog ugostiteljskog objekta “KOD BAKE” i osnivačica Gastro Akademije koja je nedavno otvorila svoja vrata.
Zbog koronavirusa i Danijela je morala zatvoriti svoje objekte za posjetitelje te samo obavlja uslugu dostave gableca. Osim hrane za dostavu Danijela je od danas krenula pripremati i humanitarne obroke.

– Od danas pripremamo i doniramo hranu za naše sugrađane starije životne dobi koji žive sami ili nemaju mogućnost kupnje namirnica. Svaki dan pripremit ćemo po 20 obroka. Nadamo se da će nam se i drugi obrtnici i tvrtke s područja Garešnice pridružiti – kazala nam je Danijela Crnjak Andri.
Hranu građanima će dostavljati Gradsko društvo Crvenog križa Garešnica.

Silom prilike i djelatnici zaposleni u ovom ugostiteljskom objektu poslani su svojim kućama, ali kada su čuli ideju za ove humanitarne obroke iskazali su želju da se priključe i da volontiraju.
Nakon što završi ovo vrijeme korone teško će biti ponovno krenuti kaže nam Danijela i dodaje:
– Ne razmišljamo kako dalje dok je epidemija ,teško će biti ponovo krenuti od početka. Sada su nam bitni naši sugrađani i djeca. Trudimo uključiti sve naše resurse da bi potaknuli razmišljanje ljudi o humanosti i zajedništvu u nevolji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.