OBAVIJEST Stožera civilne zaštite Grada Bjelovara

Grad Bjelovar od danas je zatvorio sva dječja igrališta na području grada. Igrališta su ograđena trakama prema naputku Stožera, kako bi se smanjio kontakt među djecom.

Iz Grada Bjelovara isto tako mole sve građane da se pridržavaju  Odluke Stožera civilne zaštite RH, a ako imate kakvih pitanja koja su vezana uz situaciju uzrokovanu koronavirusom možete se obratiti načelnici Stožera civilne zaštite Grada Bjelovara. Iz Grada Bjelovara poručuju:

“Poštovani građani, stožeri civilne zaštite (županijski, gradski i općinski) dužni su osigurati kontakt telefon i /ili e-mail za građane, na koji se mogu upućivati pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima u određenoj sredini. 

Stoga vas obavještavamo da sva pitanja, vezana uz situaciju uzrokovanu koronavirusom, za bjelovarsko područje uputite načelnici Stožera civilne zaštite Grada Bjelovara Valni Bastijančić Erjavec na e-mail vberjavec@bjelovar.hr ili nazovete brojeve telefona (043) 622 000 ili 622 099.

Također, molimo vas da pročitate te se pridržavate Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti  i održavanja sportskih i kulturnih događanja, koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.”

Preuzmite odluku