Bjelovarska knjižnica obustavila posudbu i povrat knjiga dok u čazmanskoj i dalje možete vraćati i posuđivati knjige

Sukladno Odluci o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja Narodna knjižnica Petar Preradović u Bjelovaru obustavila je posudbu i povrat knjižnične građe na svim odjelima Knjižnice, Bibliobusu i Područnoj knjižnici Nova Rača. Zaduženu knjižničnu građu korisnici mogu produžiti telefonskim pozivom do 8 do 14 sati svakim radnim danom ili elektroničkom poštom. Za knjige i ostalu građu koja je trebala biti vraćena nakon 19. ožujka neće biti naplaćena zakasnina, osim u slučajevima dugotrajnog kašnjenja prije navedenog datuma.

U Čazmi su ipak pronašli način kako izaći ususret svojim korisnicima. Iako je u skladu s odlukama Nacionalnog kriznog stožera i Gradska knjižnica Slavka Kolara Čazma zatvorena, kako bi korisnicima omogućili da i dalje koristite usluge knjižnice, ispred knjižnice je postavljen ormarić za knjige.
U vremenu od 8:00 do 11:00h od ponedjeljka do petka na predviđeno mjesto korisnici mogu odložiti knjige koje vraćaju.
Ukoliko žele posuditi nove knjige, u tom istom periodu potrebno je uz člansku iskaznicu ostaviti popis knjiga.
Posuđene knjige korisnici mogu preuzeti u razdoblju od 12:00 do 15:00 sati. Iz knjižnice mole da se svakako uz knjige priloži člansku iskaznicu. Učlanjenja novih članova obavljat će se telefonskim putem ili mailom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.