Mjere sprječavanja širenja koronavirusa na području Čazme – od danas i pogrebi samo u krugu obitelji, komunikacija samo mailom i telefonom

Gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak danas je donio odluku o mjerama sprječavanja širenja koronavirusa- COVID 19 na području Grada Čazme.

Obustavlja se tako održavanje bilo kakvih događanja u objektima u vlasništvu Grada Čazme kao što su društveni domovi, vatrogasni domovi  i sl., a  preporučuje se odgoditi i sva organizirana okupljanja građana bez obzira na radi li se o mjestu okupljanja koje je u vlasništvu Grada Čazme ili privatnom vlasništvu.

Dječji vrtić Pčelica Čazma zatvara se na razdoblje od 2 tjedna nakon čega će se postupiti po preporukama i uputama Stožera za civilnu zaštitu RH te Vlade RH.

Gradska uprava Grada Čazme počevši od utorka 17.3.2020. godine pa nadalje obustavlja rad sa strankama te će se komunikacija s građanima isključivo obavljati elektroničkim i telefonskim putem. Kontakt telefon za sve upite je 771 052, a e-mail cazma@cazma.hr .

Daje se preporuka da se od danas pa nadalje pogrebna ceremonija na grobljima kojima upravljaju Komunalije odvija  isključivo u okviru obitelji.

Gradska knjižnica Slavka Kolara Čazma radit će isključivo za posudbu i vraćanje knjiga te se do daljnjega obustavljaju sva organizirana događanja.

Centar za kulturu Čazma do daljnjega obustavlja rad sa strankama te se obustavljaju sva organizirana događanja. Sva komunikacija moguća je elektronskim i telefonskim putem.

Preporučuje se udrugama s područja Grada Čazme da do daljnjega odgode sastanke, druženja i druga okupljanja.

Cijelu odluku možete pročitatio ovdje!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.