Utakmice hrvatskih nogometnih liga do kraja ožujka bez gledatelja

Uzimajući u obzir novonastale okolnosti u pogledu pandemije koronavirusa, Hrvatski nogometni savez donio je odluku da će se sve utakmice u natjecanjima pod ingerencijom HNS-a do 31. ožujka biti odigrane bez gledatelja.

Mjera se odnosi na HT Prvu ligu, 2. HNL, 3. HNL, 1. HNLŽ, 2. HNLŽ, 1. HMNL, 2. HMNL te sve lige mladeži pod okriljem HNS-a, kao i na predstojeće Uefine kvalifikacijske turnire koji se održavaju u Hrvatskoj.

U navedenim natjecanjima, utakmicama će do daljnjega moći prisustvovati samo momčadi sa svojim stožerima, uže rukovodstvo i službene osobe klubova i HNS-a, tehničko osoblje te određeni broj predstavnika medija, uz sve uobičajene mjere za organizaciju utakmica.

I naši županijski trećeligaši igrat će bez gledatelje sljedeća tri kola. Tako će Mladost iz Ždralova utakmice bez gledatelja odigrati ove subote u Murskom Središću protiv Rudara, domaće u Ždralovima protiv Papuka (21.03.) i gostovanja u Virovitici (28.03.), dok će NK Bjelovar bez gledatelja igrati kod kuće protiv Podravine u subotu, u gostima protiv Poleta u Svetom Martinu na Muri (21.03) i ponovno kod kuće protiv Varteksa(28.03.).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.