Saznajte sve o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva u Bjelovaru

Grad Bjelovar je u samo dvije godine postao najtransparentniji grad u Hrvatskoj – kroz posebnu aplikaciju Transparentnost javnosti su dali uvid u sve uplate i isplate iz gradskog proračuna, smanjili nepotrebnu administraciju i birokraciju za gospodarstvenike i potencijalne investitore te tako potpunim otvaranjem prema javnosti indirektno utjecali na brži razvoj gospodarstva.

Sljedeći koraci su prilagodba lokalnih ustanova i poduzetnika digitalizaciji i novim tehnologijama te nastavak poticanja poduzetničke kulture kroz stimulacije poput dodjele nagrade u iznosu od 100.000 kuna za najbolju startup ideju, s čime je Grad Bjelovar krenuo 2018. godine.
Sve o atraktivnim mjerama, razvojnim učincima koje gradski proračun omogućuje te stimulacijama za poticanje poduzetništva imat ćete priliku čuti na konferenciji koju Poslovni dnevnik i Večernji list organiziraju u suradnji s Gradom Bjelovarom u utorak, 3. ožujka u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar od 10 do 14 sati.

Kroz intervju jedan na jedan, stručne prezentacije, panel diskusiju i tribinu ukazat će se na uzročno-posljedične veze razvoja gospodarstva i transparentnosti, koji povezani s nižim porezima, u ovom slučaju lokalnim prirezom i tzv. parafiskalnim nametima, pružaju idealan sustav za razvoj poduzetništva.

Konferencija je namijenjena svim građanima i poslovnim subjektima zainteresiranima za mjere koje Grad Bjelovar provodi i planira provoditi s ciljem razvoja poduzetništva i povećanja zaposlenosti.

Ulaz je slobodan,a prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta.

Program i prijavni obrazac dostupni su na: https://www.poslovni.hr/dogadjanja/bjelovar2020
Za više informacija nazovite 01 6326 029 ili pošaljite poruku na konferencije@poslovni.hr.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.