Četiri bračna para, članovi Matice umirovljenika Čazma proslavila zlatni pir!

Četiri bračna para, članovi Matice umirovljenika Čazma, proslavili su, u petak 14. veljače, 50 godina braka. Zlatnu obljetnicu proslavili su Ljerka i Franjo Milčić, Ivka i Ivo Pavlović, Marija i Tomo Glas i Jelka i Blagoje Crnobrnja.
Na početku parove je pozdravila i čestitala im predsjednica Matice Ivanka Bukovac:

– Danas smo se okupili da bi proslavili Zlatni pir naših članova. Ja vam čestitam u svoje osobno ime i u ime svih naših članova Matice na strpljivim danima koje ste proveli zajedno u ovih pedeset godina braka. Pedeset godina to nije malo, a njih četvero, to je dvjesto godina zajedničkog života. Želim vam puno zdravlja, sreće, zadovoljstva u daljnjem životu i da nam što duže poživite – kazala je Bukovac.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak. Čestitajući Pirak je rekao:
– Pedeseta godišnjica braka je stvarno godišnjica za respekt. Svi koji smo u braku znamo da je za to potrebno strpljenje, razumjevanje, popuštanje ali i ljubav koja je za to najpotrebnija i ja vam na tome čestitam. Želim vam puno zdravlja i da proslavimo zajedno i dijamantni pir – kazao je Pirak.

Gradonačelnik Dinko Pirak iznenadio je slavljenike i sa slavljeničkom tortom u njihovu čast koju im je poklonio Grad Čazma i njegovi stanovnici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.