Dođite u nedjelju u Veliku Pisanicu na humanitarni turnir „ZVONE U SRCU“

Savjet mladih Općine Velika Pisanica organizira humanitarni turnir „ZVONE U SRCU“. Turnir će se održati u nedjelju 16. veljače u Društvenom domu u Velikoj Pisanici s početkom u 11,00 sati, a organizira  se kao pomoć za liječenje Zvonimira Filipovića kaže predsjednik Savjeta mladih Silvio Radović:

– Zvonimir je ’89. godište, ima 31 godinu, srednjoškolski je profesor koji se razbolio prije nekoliko godina, upalilo mu se moždano deblo od bakterije te je bio i nepokretan, no liječenjem kroz toplice došlo je do napretka, ali liječenje i dalje traje. Svake godine organizira se turnir za njega, par godina su organizirali turnire njegovi učenici, a ove Savjet mladih uz potporu Općine Velika Pisanica – kaže Radović.

Turnir će se održati u tri discipline, stolnom tenisu, belotu i pikadu, a sva sredstva bit će donirana Zvonimiru za liječenje:

– Sva sredstva od kotizacija koje su 50,00 kuna po osobi, za par 100,00 kn, prodanog pića i ostalog bit će donirana Zvonimiru za liječenje. Bit će postavljena i posebna kutija za donacije, a i istaknut broj računa na koji se mogu uplatiti sredstva.

Za turnir nisu potrebne predbilježbe već samo dobra volja, pa vas sve još jednom pozivamo da u nedjelju 16. veljače dođete u Veliku Pisanicu i pomognete Zvonimiru u njegovom liječenju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.