Nepoznati autor u Kolarevom selu upozorio na loše stanje prometnice, “POZOR SAMA JAMA SA MALO ASFALTA, VIVA VLAST”!

U Kolarevom selu udaljenom samo 6 kilometara od općinskog središta Ivanske stanuje 120 ljudi. Ono što mještane sela muči je loše stanje prometnice kroz njihovo naselje, nije ni bolje stanje prometnice kroz naselje Paljevine. Radi se o lokalnoj cesti koja je do sada bila pod županijskom nadležnošću ali je sada pala pod lokalnu tj. pod Općinu Ivanska.


Kako su nam rekli dosta im je obećanja. Svašta su obećali i nama u Kolarevom Selu ali i u susjednim Paljevinama.Političari nas se samo sjete za izbore kada im trebaju naši glasovi, onda čujemo svakakvih obećanja. Bili smo strpljivi ali sada nam je dosta. Obnova prometnice je krenula u mandatu bivšeg načelnika Bartolčića, napravljeno je kilometar i tu se stalo i obećalo da će biti nastavljeno – kažu mještani i dodaju:

– Od tada je prošlo puno dana, mjeseci i godina, prometnice se obnavljaju kroz druga naselja na području općine, a mi i dalje čekamo, trgamo svoje automobile i ljeti gutamo prašinu.

Netko nezadovoljan stanjem prometnice, a ponukan današnjim dolaskom župana Bjelovarsko-bilogorske županije u radni posjet u Općinu Ivanska sinoć je pod okriljem noći na tablu imena sela dodao i svoju tablu upozorenja na kojoj piše “POZOR SAMA JAMA SA MALO ASFALTA, VIVA VLAST”. Nakon što je osvanula tabla danas su pokrpane udarne rupe hladnom masom i problem je riješen, za kratko.

Kad govorimo o obećanjima svašta su nam obećali – kažu ogorčeni mještani – obećali su nam i obnovu doma, za izbore su ga nekoliko puta dolazili obilaziti, ali i od toga ništa. Jedino što su u ovom selu napravili je zatrpali rupu kod mljekare.
Kako se čini upravo autor ove table je potaknuo mještane da budu složni i da ustraju do kraja da im se dana obećanja počnu ispunjavati, jer ono što svi mještani Kolarevog sela žele je samo da im se osiguraju kvalitetniji uvjeti života.