Krešo Beljak o otvorenom pismu gradonačelnika Čazme Dinka Piraka: “Namjerno provocira nekakve sankcije kojih neće biti !”

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak je u petak u Farkaševcu prisustvovao Programskoj skupštini Općinske organizacije HSS-a Farkaševac pa smo uhvatili priliku da ga zamolimo za komentar otvorenog  pisma predsjednika čazmanskog HSS-a i gradonačelnika Grada Čazme Dinka Piraka u kojem ga je zatražio da da ostavku na mjesto predsjednika HSS-a zbog svog tweeta o tome kako UDBA nije ubila dovoljno hrvatskih emigranata.

– Gospodin Pirak ne zaslužuje nikakav moj komentar. On je osoba kojeg sam smatrao prijateljem, kolegom gradonačelnikom, namjerno provocira nekakve sankcije kojih neće biti – rekao je Beljak.

– On je najbolji prijatelj s bivšim predsjednikom Hrgom, i to vam je to. Ja jedan dan neću biti predsjednik stranke i sigurno si neću dopustiti otići u neku drugu iako me već sada zovu. Bilo bi to poniženje, ne za mene, nego za ljude koji su me birali i  dali mi povjerenje. Kad neću biti izabran, ja ću se povući i ostati doživotni član HSS-a. Tak’ se ponašaju HSS-ovci, a ne kao bivši predsjednik kojeg ne mogu nazvati gospodinom i njegov prijatelj Pirak – kaže Beljak.

Objavljeno je novo istraživanje o rejtingu stranaka po kojem je HSS na 1,3 %, a Beljak je rekao kako su najbolji pokazatelj rejtinga predsjednički izbori.

– Niti jedna anketa nije Zoranu Milanoviću dala šanse protiv Kolinde i Škore, pa je postao predsjednik. S druge strane po ovom zadnjem rejtingu vidimo da je Škoro na 16%. Recite mi jel’ to realno, čovjek koji nema nikakvu stranku, svi ostali su pali. Prava anketa će biti izbori, onda ćemo vidjeti kako će se karte posložiti – prokomentirao je Beljak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.