Krešo Beljak na programskoj skupštini HSS-a Farkaševac – “Mi HSS-ovci sami sebi smo najveći neprijatelji!”

Programsku skupštinu je u petak 24. siječnja održala Općinska organizacija HSS-a Farkaševac kojoj su prisustvovali predsjednik HSS-a Krešo Beljak i predsjednica HSS-a Zagrebačke županije Martina Glasnović.

Predsjednik Općinske organizacije Farkaševac i načelnik Općine Dražen Draganić podsjetio je na sve projekte koje je općinska vlast realizirala, a posebno se osvrnuo na izostanak suradnje sa Zagrebačkom županijom i ŽUC-om:

– Zagrebačka županija je prije nekoliko godina  počela s projektiranjem proširenja županijske ceste od Prašćevca do Kabla, ishodovala lokacijsku dozvolu koja je na kraju propala jer se u zakonskom roku nije podnio zahtjev za građevinsku dozvolu. Općina se trudi raditi na ravnomjernom razvoju svih naselja dok se  ne može reći da se tako radi na nivou Zagrebačke županije –  rekao je Draganić.

– U Hrvatskoj danas prevladavaju oni koji su jaki na riječima, a na dijelima slabi. Naš Krešo Beljak je puno bolji u dijelima, u riječima mu malo pobjegne, ali nemojte zaboraviti djela. Djela, to nam fali u Hrvatskoj. Pogledajte što ostaje, što mijenja na bolje, koje su pravilne odluke koje su donesene, to je ono što nam je do nedavno falilo u HSS-u i što nam fali u Hrvatskoj najvišoj politici – kazala je Martina Glasnović  predsjednica HSS-a Zagrebačke županije.

Prozvao je Krešo Beljak u svom govoru na programskoj skupštini u Farkaševcu medije i kazao kako ih samo zanima kada ga uspiju iznervirati i kada napravi galamu ili nešto slično, dok govori o pravim problemima, kao što su poljoprivreda, demografija ili problemi sela, to medije ne zanima. Dodao je i kako su  HSS-ovci sami sebi najveći neprijatelji, te uputio poruku onima koji govore da je on uništio HSS:

– 2011. potpredsjednik Sabora i predsjednik stranke Josip Friščić, župani Damir Bajs u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Darko Koren u Koprivničko-križevačkoj i Stjepan Kožić u Zagrebačkoj županiji, gradonačelnici Križevaca i Čazme, općinski načelnici u dvadesetak općina s ovog područja, Božo Pankretić potpredsjednik Vlade zadužen za regionalni razvoj i 10 milijuna kuna koje su uložili u kampanju samo u 2. izbornoj jedinici, a dobili su 6,3 % i jedan mandat. I onda sam ja uništio stranku?  – pita se Beljak.

Dodao je kako je HSS kao stranka finacijski konsolidarana i da su vraćeni svi dugovi koji su iznosili 6 milijuna kuna, te da će na parlamentarne izbore HSS ići u koaliciji sa SDP-om, a da ono što Hrvatskoj treba su samo red i poštenje:

– Nama samo reda treba, red i poštenje. To znači da onaj tko radi, radi za sebe, a ne može raditi još za dva uhljeba iz grada, županije, države ili otkud već. Ako se taj red uspostavi Hrvatska će procvast’. Nažalost reda u Hrvatskoj nema i to je najveći problem! – zaključio je Beljak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.