Gradonačelnik Hrebak o zadnjem priopćenju Davorina Posavca

Pitali smo gradonačelnika Grada Bjelovara Darija Hrebaka za komentar na priopćenje nezavisnog vijećnika u Gradskom vijeću Grada Bjelovara Davorina Posavca u kojem se on pita “Kuda to službeno putuje tajnik šporstke zajednice Grada Bjelovara Alen Kiđemet?”.

– Radi se o Sportskoj zajednici, ovo sad sve više i više sada liči na jedan osobni obračun gospodina Posavca i gospodina Kiđemeta. Dalje se neću spuštati na tu razinu, ono što je za mene kao gradonačelnika bitno je da gospodin Kiđemet dobija manju naknadu nego što je dobivao bivši tajnik. Mi smo na taj način čak i uštedjeli, a osobni obračun gospodina Posavca prema gospodinu Kiđemetu ne bih htio dalje komentirati.

Činjenica je da je gospodin Kiđemet dobio sudski spor protiv Sajma kojim će Sajam morati isplatiti veliku odštetu koja se mjeri u stotinama i stotinama tisuća kuna. Činjenica je isto tako da sam temeljem toga ja reagirao. Gospodin Posavac se sada sigurno ljuti jer je izgubio, jer ga ja prozivam jer smatram da je na taj način Sajmu načinjena šteta. On sad naravno gleda i traži određene sitnice u nekim drugim stvarima.

Meni je ključno sljedeće, vezano za njegovo priopćenje. Vidljivo je iz samog odgovora koji smo mi poslali i svim medijima da je Grad Bjelovar na ovaj način uštedio, a ne bih dalje bilo što komentirao što gospodin Posavac iznosi. Mi smo odlučili uzeti odvjetničko društvo koje će zastupati Grad Bjelovar na Sajmu. Zašto župan i dalje brani gospodina Posavca meni to više nije jasno, ali to nije meni više tako osobno ni bitno, mi se dalje okrećemo projektima, a dalje će odvjetničko društvo zastupati interese Grada Bjelovara vezano za Bjelovarski sajam. Imamo puno prečih posla nego baviti  svim ovim rekao bih negativnostima vezanim za Bjelovarski sajam. Očekuju nas konkretni projekti i nadamo se da će sve biti dobro i sve se dobro završiti sa Bjelovarskim sajmom, ako se to neće dogoditi znamo tko će tome biti kriv. Grad Bjelovar sigurno ne – rekao je Hrebak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.