Čazmanska JVP uskoro u novom prostoru

Krajem studenog počeli su radovi na prenamjeni zgrade bivšeg tehničkog pregleda u Čazmi, za potrebe čazmanske Javne vatrogasne postrojbe. Grad Čazma je za financiranje radova osigurao 520 tisuća kuna u svom proračunu. Ruše se pojedini pregradni zidovi kako bi se dobio novi raspored prostorija i povećao prostor, izgradit će se čajna kuhinja i prostor za boravak vatrogasaca u dežurstvu, ured za zapovjednika i zamjenika te novi sanitarni čvorovi. Osim toga, stara stolarija zamijenit će se plastičnom, uvest će se novi sustav grijanja te provesti novi razvod struje i postaviti nova rasvjeta. Obnovit će se i podovi. Nakon završetka radova zgrada će dobiti svoju novu funkciju.
Kako saznajemo od Josipa Hegera, glavnog vatrogasnog zapovjednika JVP grada Čazme radovi teku prema planiranom, a preseljenje 17 djelatnika JVP-a očekuje se najkasnije početkom svibnja.

-Radovi idu i brže od planiranog, ostali su još neki tzv. finiji radovi postavljanja rasvjetnih tijela, pločica. Izvođač radova planira da bi polovicom ili krajem veljače radovi bili i gotovi i mi bi mogli pristupiti fazi preseljenja svih djelatnosti koje obavlja naša Javna postrojba, servis vatrogasnih aparata i sami operativni centar za primanje dojava i izlaska na intervencije. Po našoj procijeni najkasnije bi to bilo krajem travnja ili početkom svibnja i od tada imamo novu adresu – kaže Heger.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.