Iz Ministarstva kulture u Bjelovarsko bilogorsku županiju stiže više od 3,6 milijuna kuna za ovu godinu

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske objavilo je rezultate natječaja odnosno odobrene programe investicijskih potpora u 2020. godini. Među njima su i neki programi iz Bjelovarsko bilogorske županije.

Najveći iznos potpore, dva milijuna kuna, dobiva Grad Garešnica za Rekonstrukciju Hrvatske knjižnice i čitaonice “Đuro Sudeta” u Garešnici. Gradu Bjelovaru  odobreno je milijun kuna za nabavu opreme za Dom kulture u Bjelovaru. Općini Rovišće Ministarstvo kulture odobrilo je 500 tisuća kuna za Centar kulture Predavac.

Centar za kulturu, Gradski muzej Čazma dobit će 5 tisuća kuna za  nabavu informatičke opreme za Gradski muzej Čazma.  Narodna  knjižnica Petar Preradović Bjelovar dobit će također sredstva za nabavu informatičke opreme, računalnih usluga i programa i to u visini od 25 tisuća kuna.

Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Đuro Sudeta odobreno je 3 tisuće kuna za nabavu informatičke opreme za Hrvatsku knjižnicu u Hercegovcu. Pučko otvoreno učilište Daruvar  dobiva 150 tisuća kuna za ugradnju i opremanje scenske tehnike i mehanizacije. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.