Zoranu Milanoviću iz Bjelovarsko bilogorske županije stigla potpora pet stranaka

Danas je u prostorijama SDP-a Bjelovarsko bilogorske županije održana konferencija za novinare na kojoj je predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanović stigla podrška županijskog SDP-a i još četiri županijski organizacija stranaka, HSS-a , Demokrata, GLAS-a i BUZ-a. Svi oni zajedno pozvali su građane da 5. siječnja izađu na izbore i zaokruže broj jedan na glasačkom listiću i daju potporu predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću.

Predsjednik SDP-a Bjelovarsko bilogorske županije Tihomir Jaić kazao je kako je Zoran Milanović jedina osoba koja može vratiti državu na jedan normalan, civilizirani i uljuđen put:

– Nažalost ovo što sadašnja predsjednica, uskoro bivša, radi od države i što dijeli državu, što je država zagrizla u kriminal, to se mora promijeniti. Ovo je prvi korak ka nužnim promjenama, da se Hrvatska vrati na pravi put i na onaj put koji će svim njezinim građanima omogućiti da ponosno hodaju svijetom i da mogu reći da su iz Hrvatske – kazao je predsjednik županijskih SDP-ovaca Tihomir Jaić.

Bojana Hribljan potpredsjednica stranke Demokrati rekla je zašto su Demokrati od prvog dana i objavljivanja kandidature uz predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića.

– Zoran Milanović je jedini čovjek koji može vratiti Hrvatsku na pravi put i povesti Hrvatsku u budućnost. On je čovjek koji ne prodaje prazne priče i on je s karakterom i stavom. On je političar koji će vratiti ugled politici i vratiti vjeru našem stanovništvu, našim građanima u politiku. Ono sa čim on raspolaže su argumenti, to nisu neispunjena obećanja. Ovi izbori, koji su u nedjelju, pokazat će odgovornost naših birača da onima koji su davali lažna obećanja neće i dalje pokloniti povjerenje.

Tanja Novotni Golubić potpredsjednica ŽO HSS-a Bjelovarsko bilogorske županije istaknula je kako ova stranka predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića također podupire od samog početka kandidature. Isto tako Novotni Golubić je dodala kako se kroz ovu kampanju vidi da se upravo Zoran Milanović se bori za pravedno društvo i boljitak svih naših sugrađana.

Ines Šarić ispred Građansko liberalnog saveza je rekla kako oni u stranci smatraju da je predsjednik Hrvatske u najvećoj mjeri kreator vanjske politike, te da je Zoran Milanović osoba koja u najvećoj mjeri može pomoći da građani hodaju uzdignute glave svijetom:

– Želimo predsjednika koji će biti pozvan u Bijelu kuću, a ne stajati ispred Bijele kuće. Uostalom vidjeli smo u ovoj predizbornoj kampanji kako predsjednica uvjerava građane da mogu raditi preko interneta za osam tisuća eura. Prije pet godina je rekla da će od Hrvatske napraviti Švicarsku. Mi ne želimo da ona od Hrvatske napravi Švicarsku. Mi želimo da Hrvatska koja je bogata vlastitim resursima bude ono što zaslužuje biti. Mi želimo da ona govori istinu i da jednako uvažava svakog građaniNa Republike Hrvatske što sada ne radi. Apsolutno iskorištava hrvatstvo, Hrvatske branitelje i Domovinski rat u vlastitoj samopromociji.

Siniša Glavaš iz BUZ-a Bjelovarsko bilogorske županije rekao je kako će podršku Milanoviću dati zato što je on čovjek koji ima gard, ulijeva povjerenje i zato što je iskren, naročito prema socijalnom dijelu građana. Glavaš je pojasnio i zašto su prije dali povjerenje sadašnjoj predsjednici, a ovaj puta ne:

– Ako te netko prevari jedanput tada nisi kriv, ali ako te prevari dva puta onda si definitivno i sudionik i sam si kriv. Razlog je taj što predsjednica i Vlada RH nisu nikada razgovarali s legitimnim predstavnicima umirovljenika nego su uvijek tražili da zaobiđu, pregovaraju i uvjere publiku, umirovljeničku populaciju, da su napravili nešto puno za umirovljenike, a mi znamo kako umirovljenici trenutno žive u Hrvatskoj i da kopaju po kontejnerima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.