Dubravci Valentina i Domagoj Pereglin u finalu Svjetskog kupa u samostrelu

U Školsko-sportskoj dvorani u Dubravi u tijeku je finale Svjetskog kupa u samostrelu. Prema očekivanjima glavnu riječ  vode brat i sestra, Valentina i Domagoj Pereglin koji su se plasirali u finale koje možete pratiti na Sportskoj televiziji.

Prije samog finala održan je zabavni program, a finale su otvorili župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša.

– Zahvalio bi svim organizatorima na ovako prekrasnom događanju koje se događa kod nas u Zagrebačkoj županiji u Dubravi. Ovo je veliki zahvat i ovo jako puno znači i za zagrebačku županiju i za nas ponosne Dubravce. Općina pomaže već dugi niz godina streljačkom društvu, pa i našim strijelcima prilikom odlaska na sva natjecanja diljem svijeta jer pronose kako ime Dubrave tako i ime Zagrebačke županije i Hrvatske – rekao je načelnik Okroša prije početka finala Svjetskog kupa u Dubravi.

– Malo je reći da smo preponosni, kad bi opisali riječima rekli bi da su mali postali veliki. U maloj općini organizirano je finale Svjetskog kupa u samostrelu, ali jasno da to nije slučajno, rezultat je to rada obitelji Pereglin koji su niz godina ostvarivali svoje rezultate na svjetskim i europskim prvenstvima. Zavrijedili su  da se finale Svjetskog kupa održi u Dubravi, zato čestitke svim članovima Streljačkog društva Dubrava, čestitke i načelniku na organizaciji. Naši strijelci su dobili priliku na svom terenu, pred svojom publikom dobili priliku da poluče još koji dobar rezultat i ja vjerujem da će to tako biti – kazao je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.