Prva večer Adventa u Dubravi okupila mnoštvo Dubravki i Dubravaca

Paljenjem prve adventske svijeće u subotu ispred Župnog dvora u Dubravi počeo je Advent u Dubravi koji je prve večeri okupio brojne Dubravke i Dubravce.

Udruga žena općine Dubrava organizira ovu manifestaciju četvrtu godinu za redom uz potporu Općine Dubrava. Na novouređenom Dolarevom dvorištu pored novog Kulturnog centra ove godine je pojačana gastronomska ponuda, postavljen šator za sve vremenske prilike, uz ponudu na štandovima dubravskih udruga ove subote je i Lovačka udruga Golub iz Dubrave pripremila  paprikaš za sve prisutne. U kulturno umjetničkom programu nastupila su djeca iz Dječjeg vrtića Dubrava, mažoretkinje i osnovnoškolci.

Iduće subote u Dubravi će također biti bogat program, pa je tako načelnik općine Tomislav Okroša najavio finale Svjetskog kupa u samostrelu u Školsko-sportskoj dvorani, a u sklopu adventskog programa bit će uz paljenje druge adventske cvijeće, koncert duhovne glazbe u crkvi sv. Margarete, nastup dječjeg vrtića, božićno fotografiranje i bogata gastro ponuda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.