“Radnik” iz Križevaca gradit će novu zgradu Opće bolnice Bjelovar

Nakon potpisa ugovora s Ministarstvom zdravstva vezanog uz gradnju nove zgrade Opće bolnice Bjelovar i temeljem uvjeta Ministarstva zdravstva krenulo se u izmjene i dopune glavnog projekta gradnje nove zgrade bolnice te u izmjene i dopune građevinske dozvole.

Završetkom izmjena i dopuna glavnog projekta te dopunom građevinske dozvole u srpnju ove godine pokrenut je postupak javne nabave za izvođača radova za gradnju nove zgrade Opće bolnice Bjelovar. Obzirom da se radi o jednom od najvrjednijih objekata visoke gradnje u Republici Hrvatskoj rokovi javne nabave i sam postupak su složeniji.

Na raspisan javni natječaj javila su se 4 izvođača, a temeljem pregleda i ocjena ponuda utvrđeno je kako je ponuda Radnika d.d. Križevci najpovoljnija te da zadovoljava sve uvjete natječaja.

Sukladno tome Povjerenstvo je predložilo da se Radnik d.d., kao najpovoljniji ponuditelj izabere za izvođača radova za gradnju nove zgrade Opće bolnice Bjelovar. Time su počeli teći daljnji zakonski rokovi na koje se može izjaviti žalba te rok mirovanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.