Udruga Zadovoljna žena organizira 2. Festival zdravlja iz prirode u Bjelovaru

U subotu 16. studenoga u hotelu Central u Bjelovaru u vremenu od 9,00 do 18,00 sati, u organizaiciji Udruge ZADOVOLJNA ŽENA drugu godinu zaredom održat će se manifestacija FESTIVAL ZDRAVLJA IZ PRIRODE.
FESTIVAL ZDRAVLJA IZ PRIRODE manifestacija je prodajno-izložbenog karaktera s tematikom – zdrava bio hrana (sjemenke, brašna, ulja, sokovi, čajevi i sl.), prirodna kozmetika (kreme, masti, tiknkture, sapuni, eterična ulja i sl.), nakit izrađen od prirodnih materijala.
Na FESTIVALU će se okupiti preko 30-tak izlagača iz razih dijelova Republike Hrvatske.
Osim izlagača na Festivalu će biti i popratnih događanja kao što su nastup dječjeg vrtića Ciciban, te Bjelovarskih Slavuja-Fakina.
Posebni gosti – izlagači – strukovna škola iz Đurđevca – (frizer-kozmetičar).
Posjetitelje očekuju brojna iznenađenja kao što su besplatne frizure i uređenje noktiju koje će raditi učenice Strukovne škole Đurđevac, besplatno šminkanje zastupnica tvrtke Farmasy, besplatne masaže koje nam poklanja obrt Aromaherba, razne degustacije i još puno drugih iznenađenja…

Udruga „ZADOVOLJNA ŽENA“ neprofitna je organizacija, osnovana sa svrhom i ciljem uključivanja u javni i društveni život svih dobnih skupina žena, pružanju pomoći i zaštitu prava žena, promicanje slobodnog kreativnog i kulturnog izražavanja i promicanja vrijednosti građanskog društva.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.