Odlični rezultati plesača ŠPK ”H-8” na natjecanju u Samoboru

U Samoboru je održano međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim  plesovima u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza i domaćina, plesnog kluba ”Samobor”. Natjecalo se je preko 220 natjecatelja, što parova što pojedinaca i grupa iz  22 kluba, a sudilo je 6 sudaca.

Među natjecateljima bili su i članovi ŠPK ”H-8”, njih 29, koji su postigli odličan uspjeh u obje plesne discipline, u standardnim (ST) i latinsko –američkim plesovima (LA). Ukupno su osvojili 14 medalja, od toga 6 zlatnih, 6 srebrnih i 2 brončane medalje.

 Sportski plesni parovi Borna Kovačević-Petra Filipan (mlađi osnovci D1) u ST i LA plesovima osvojili su 1.mjesta i zlatne medalje, Leon Grgić-Larisa Trgovac (osnovci D1) u LA plesovima osvojili su 1.mjesto i zlatnu medalju u konkurenciji od 6 parova, Filip Dujmović-Sara Haistor (mlađi osnovci D2) u obje plesne discipline osvojili su 3.mjesta i brončane medalje.

Petar Klinac-Erna Sočec osvojili su 2.mjesta u obje discipline i dvije srebrne medalje. Petar i Erna su u standardnim plesovima sa novim bodovima ušli u visoku ”B” kategoriju. 

 Jan Bradić-Petra Srebrenović nisu uspijeli doći do medalja.

U pojedinačnoj nastupu, Napredna razina, osvojena su slijedeća mjesta:

Ramona Pečar (mlađi osnovci), u obje discipline osvojila je u velikoj konkurenciji 1.mjesta i zlatne medalje,

 Ameli Koščak Vukobrat (osnovci C kategorija) 2.mjesta u obje plesne discipline i srebrne medalje (u C kategoriji pleše se 10 plesova),

Vanesa Račan (osnovci)  1.mjesto i zlatna  medalja u ST plesovima i 2.mjsto u LA i srebrna medalja u konkurenciji od 11 natjecatelja,

Matea Prskalo (osnovci) jedno finale i to u ST plesovima i 6.mjesto,

Jana Polak  2.mjesto i srebrna medalja u LA plesovima

Uz kvalitetan nastup Lena Medvedović  i Iva Horvat, nisu uspjele doći do medalja.

POČETNOJ RAZINI postignuti su sljedeći rezultati natjecatelja ŠPK ”H-8” koji su po prvi puta izašli na natjecanje, a plesali su engleski valcer i cha-cha-cha:

Noa Stručić-Antonija Lacko osvojili su srebrne oznake medalja u obje plesne discipline, Nika Havojić-Sara Gojković osvojili su srebrne oznake medalja, zlatnu oznaku medalje osvojila je Nikolina Krizmanić, dok su, Lara Novak, Lena Novaki, Lorena Nemčić, Laura Božac, Nika Havoić, Tena Krolo, Hana Birač, Sara Gojković osvojili srebrne  i brončane oznake medalja.

Sljedeće natjecanje je 9.11. u Zagrebu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.