Otvoren novi Trgovački centar KTC-a u Vrbovcu

Nakon što je 7. srpnja KTC zatvorio vrata svog centra u Vrbovcu u Zagrebačkoj 48, od danas Vrbovčani na istoj lokaciji ponovno mogu kupovati u novouređenom, modernom trgovačkom centru.

Novi Trgovački centar KTC Vrbovec u svojem sastavu ima supermarket, poljoljekarnu i restoran.

Uz već poznatu ponudu supermarketa i poljoljekarne novost je restoran koji će u dnevnoj ponudi imati 5 vrsta toplih jela ali i a la carte ponudu te uslugu cateringa. Prostor restorana moderno je uređen i pogodan za organizaciju svadbenih i drugih svečanosti do 400 gostiju. Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati.

Novi trgovački centar svečanim rezanjem vrpce otvorili su vlasnik KTC-a Ivan Katavić i gradonačelnik Grada Vrbovca Denis Kralj.

Otvorenju su prisustvovali i župan Koprivničko-križevačke županije Vlado Koren, izaslanik župana Zagrebačke županije Dair Fašaić, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, te potpredsjednik za trgovinui financije HGK Josip Zaher.

U KTC Trgovačkom centru Vrbovec zaposleno je 54 djelatnika, a investicija je vrijedna oko 5 milijuna eura.

KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina. Poslovne prostore ima u 25 gradova, trenutno ima 27 supermarketa,  22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran te ukupno zapošljava oko 1400 djelatnika.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.