Grad Čazma i ove godine svojim umirovljenicima osigurao božićnice

Prošle godine po prvi puta i Grad Čazma, nakon što je  u vrijeme božićnih blagdana isplaćivao bonove svojim socijalno najugroženijim sugrađanima,  isplatio je  božićnice. Isplatu božićnica umirovljenicima i ove godine najavio je gradonačelnik Dinko Pirak. Božićnice će se isplaćivati umirovljenicima čija mirovina ne prelazi 1.500,00 kuna:

– Svaki od naših starijih sugrađana s mirovinom do 1.500,00 kuna primit će od Grada Čazme božićnicu u iznosu od 150 kuna. Božićnice će se ove godine dijeliti kod nas u prostorijama Gradske uprave, prošli put je to bilo u FINI pa je tu bilo određenih teškoća i zavrzlama, pa smo to promijenili u odnosu na prošlu godinu. Ove godine umirovljenici će doći kod nas u Gradsku upravu po svoje božićnice početkom prosinca, a možda i prije zavisi od organizacije – kazao je gradonačelnik Grada Čazme, Dinko Pirak.

Umirovljenici koji imaju mirovinu manju od 1.500,00 kuna trebaju podnijeti zahtjev i potrebnu dokumentaciju u Gradsku upravu Grada Čazme, Trg Čazmanskog kaptola 13, do 1. prosinca 2019. godine. Zahtjevi se mogu predati osobno ili putem pošte, a oni dostavljeni izvan roka neće se uvažiti.

Ove godine povećan je i fond za božićnicu u Gradskome proračunu. Nakon što je prošle godine bio 60.000,00 kuna ove godine je 75.000,00 kuna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.