Paket 24 premijer liga: Prvi poraz Bjelovara u sezoni

Rukometaši Bjelovara u 4. kolu Paket 24 premijer lige doživjeli su prvi poraz. Dubrava je u nedjelju navečer bila bolja u Dvorani europskih prvaka i slavila sa 24:29.

Prvi dio utakmice otišao je na stranu Bjelovarčana 13:10, ali ipak prevelik broj isključenja, pogođenih okvira gola i promašenih sedmeraca rezultiralo je na kraju porazom:

– Pet,šest sedmeraca promašiti u ovako tvrdoj i izjednačenoj utakmici onda je to veliki hendikep. Imali smo i puno nesmotrenih isključenja koja su Dubravu vraćala. Između ostalih ona 2 isključenja na kraju prvog poluvremena gdje su oni na početku drugog poluvremena napravili seriju 6:0, u te dvije-tri minute koliko smo bili s igračem manje, mislim da je to prelomilo utakmicu. Moramo rast u glavama, nismo još u glavama dobri, oni su ipak staloženiji, smireniji u stresnoj situaciji i njima ruka ne zadrhti na sedmercima i zicerima. Što je tu je, idemo dalje. Tek je četvrto kolo – rekao je Privšek nakon utakmice.

Krešo Ivanković trener Dubrave čestitao je Bjelovaru na fer i korektnoj borbi i dodao kako su gledatelji mogli uživati u svakom trenutku utakmice:

– Prvo poluvrijeme smo lošije otvorili, napad nam nije funkcionirao što je ekipa Bjelovara jako dobro koristila. Imali smo sreću što je naš golman Marković prvo poluvrijeme odlično branio jer bi ta razlika u korist Bjelovara bila i veća. Tijekom drugog poluvremena malo smo stisnuli jače, Bjelovar je platio danak neiskustvu igranja u Premijer ligi. Početkom drugog poluvremena kad smo napravili seriju 6:0, prelomili smo utakmicu i na kraju smo rutinirano završili – rekao je trener Dubrave Krešo Ivanković.