Rovišće: Održana početna konferencija projekta “Zaželi”

Program Zaželi u Općini Rovišće današnjom početnom konferencijom počeo je s dijelom programa u kojem će zaposlene žene početi brigu o svojim korisnicima.
Vrijednost ovog projekta je gotovo 2,5 milijuna kuna, a u njemu sudjeluju Općina Rovišće, Centar za socijalnu skrb iz Bjelovara i Zavod za zapošljavanje Bjelovar.

– Ovo nije jedini projekt u Općini Rovišće ali je vrlo važan. Važan je zato što je namijenjen socijalno ugroženim i socijalno osjetljivim i iz razloga što ćemo kroz ovaj projekt ne samo nešto napraviti i izgraditi u Općini Rovišće nego smo i zaposlili 10 žena i voditeljicu projekta. Kroz ovaj projekt vodit ćemo brigu o gotovo 50 kućanstava na području Općine Rovišće – kazao je načelnik Slavko Prišćan.

Krajnji korisnici su odabrani, a projekt kreće na zadovljstvo svih njih, ali i partnera u projektu, te zaposlenih žena koje su ovom prigodom dobile mobitele i ruksake na korištenje.
Prišćan je dodao kako ga posebno veseli što će žene zaposlene na projektu nakon njega dobiti status njegovateljice, što znači da će nakon završetka projekta biti konkurentnije na tržištu rada.

– Tu smo ponovno pokazali brigu o našim ljudima i ljudima u potrebi – zaključio je Prišćan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.