Nagrađeno 510 najboljih profesora i učitelja: Iz OŠ Čazma ih je 4, iz Srednje škole Čazma niti jedan!

U subotu 5. listopada 2019. na svečanosti koja je održana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, po prvi puta nagrađeni su najbolji prosvjeti radnici, njih čak 510.

Okupili su se tako najbolji odgojitelji, učitelji, nastavnici i profesori iz čitave Hrvatske koji su se posebno istaknuli tijekom prošle školske godine te su nagrađeni s 10.000 kn brutto.

Portal Srednja.hr donosi popis nagrađenih, od kojih posebno moramo istaknuti četiri nagrađene nastavnice iz Osnovne Škole Čazma, dok iz Srednje škole Čazma nitko nije nagrađen.

Tamara Brozović Jurišić djelatnica OŠ Čazma nagrađuje se za mentorstvo učenicima na državnom natjecanju, održana predavanja na županijskoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, uređivanje školskih mrežnih stranica, sudjelovanje u eksperimentalnom programu.

Ljiljana Kolar Pantaler  djelatnica OŠ Čazma nagrađuje se za održana predavanja na županijskoj i državnoj razini, mentoriranje online edukacije, suautorstvo metodičkih priručnika i rad u radnoj skupini cjelovite kurikularne reforme čime doprinosi unapređenju obrazovnog sustava.

Ivana Moguš djelatnica OŠ Čazma nagrađuje se za mentorstvo učenicima na državnom natjecanju, održano predavanje na županijskoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, autorstvo obrazovnih sadržaja, sudjelovanje u međunarodnom projektu, uređivanje školske mrežne stranice, sudjelovanje u eksperimentalnom programu, sudjelovanje u istraživanju.

Danijela Šajtar djelatnica OŠ Čazma nagrađuje se za sudjelovanje u projektima, uređivanje mrežnih stranica škole i sudjelovanje u eksperimentalnom programu.

Popis svih dobitnika, obrazovnih institucija iz koji dolaze te kriterije po kojima su nagrađeni možete vidjeti u tablici u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu ili kliknuti ovdje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.