Predsjednički kandidat Zoran Milanović danas je bio u Ivanić Gradu na Bučijadi

Danas je u Ivanić Gradu, na tradicionalnoj Bučijadi bio i predsjednički kandidat Zoran Milanović. Obišao je štandove, porazgovarao s izlagačima i građanima.

– Krasan je dan, užitak je na velikom prostoru biti među ljudima, to se često u kampanji kaže „teren“, ali to su ljudi. I to je kampanja, kasnije kad počne ona kampanja u zadnjoj fazi, to je jedan zatvoren prostor, puno buke. Ovo je jedan najljepši, najljudskiji način da se dođe do ljudi – rekao je Milanović.

O razgovoru s ljudima koji su mu u velikom broju pristupali Milanović je kazao kako mnogo toga očekuju i traže, stvari koje predsjednik ne može ispuniti.

– Predsjednik je kao što znamo fikus, no i od fikusa ima neke koristi – dodao je Milanović.

– Treba znati što se smije, koja su pravila igre i kao što svaka uređena obitelj, svaka uređena zajednica, osim Hrvatske demokratske zajednice, funkcionira, znaju se pravila, njih se poštiva. Imate određenu razinu razumijevanja i empatije prema ljudima u okviru tih pravila i tako rastu, nastaju i stasaju uređena, otvorena i jaka društva. Hrvatska još tu ima jako puno posla, ali taj posao ima smisla zato što vjerujem u Hrvatsku,  više nego neki – rekao je Milanović danas u Ivanić Gradu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.