Čazma: Dodijeljene nagrade za najljepše uređene okućnice

0
403

Na 6.eko sajmu održana je dodjela nagrada i priznanja u akciji “Moja Čazma”. U ovoj akciji  birana je najljepša okućnica i balkon stambene zgrade na području Grada Čazme.

Od prijavljenih devet okućnica povjerenstvo je za najljepšu izabralo okućnicu obitelji Milke Nekić iz Gornjeg Draganca.

Kako nam je rekla gospođa Nekić, dosta se trudi u uređenju okućnice, ali zbog nedostatka vremena ne provodi baš puno vremena uređivajući je. Uglavnom na uređenju radi sama i to joj je odmor za dušu.

– Imam na svojoj okućnici pretežno zelenilo i ono zahtjeva svaki tjedan bar neko obrezivanje i štucanje, uz to na okućnici imam i ljetnice i trajnice koje i ne zahtjevaju toliko pažnje kao zelenilo. Uglavnom svaki tjedan moram se posvetiti tome da bi okućnica lijepo izgledala – rekla nam je Milka Nekić.

Na natječaj Turističke zajednice gospođa Nekić nije se prijavila sama već ju je prijavila nećakinja. Isto tako Milena Luter koja ima najljepši balkon u stambenoj zgradi nije se prijavila sama već ju je prijavila kćer.

– Nisam znala, tri dana prije završetka natječaja mi je rekla da me je prijavila i ugodno sam iznenađena. Volim provoditi vrijeme brinući o biljkama, to mi je opuštanje i u tome uživam-ističe Milena Luter.

Drugo mjesto za najljepšu okućnicu pripalo je Jasmini Zagorac iz Prnjarovca, a treće mjesto Milici Devčić iz Gornjeg Draganca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.