U SUBOTU U BJELOVARU UTRKA „BJELOVAR FUN RUN“ I PIVSKI FESTIVAL “CRAFT DRAFT BJELOVAR”

Nakon uspješnog, prošlogodišnjeg, prvog izdanja Bjelovar Fun Run utrke, Grad Bjelovar će i ove godine, točnije u subotu 21. rujna u 18 sati postati mjesto okupljanja trkača iz cijele Hrvatske.

Organizator utrke je  Sportska udruga GO 2, a podržat će je kao i prošle godine Grad Bjelovar kaže gradonačelnik Dario Hrebak:

– Ove godine imamo novosti. Trče se tri utrke, a uz sportski dio organiziran je i zabavni dio uz glazbu, a Fun Run je jedan prvih događaja u sklopu proslave Dana grada i Dana bjelovarskih branitelja – rekao je gradonačelnik Hrebak.

Hrebak je dodao kako očekuje da će utrka prerasti u jednu prepoznatljivu, ne samo sportsku, nego i turističku atrakciju i da će postati jedna od znamenitosti Grada Bjelovara.

Za sada se za utrku prijavilo preko 400 natjecatelja kaže Nikola Kovaček iz  Sportske udruge GO 2, a prijave se još uvijek primaju preko portala stotinka.hr.

Ove godine centrom Bjelovara trči se na 5 km, 10 km i štafeta 4 X 2,5 km, a unutar glavne utrke je i utrka vatrogasaca koji će se natjecati na dionici od 5 km i u štafetnoj utrci. Osim sporta tu su i ostale aktivnosti koje će zasigurno privući veliki broj gostiju dodaje Kovaček:

– Ove godine imamo još jednu manifestaciju koja će nam začiniti samo trku, a to je Craft draft Bjelovar, pivski festival sa craft pivima, tako da će se u centru grada i u petak i u subotu moći degustirati pivo. Bit će i pivske radionice, a naravno i dobre klope – kazao je Kovaček.

Što se tiče zabavnog i glazbenog dijela programa, u petak će na otvorenju pivskog festivala u 19 sati svirati Big band Bjelovar, a za dobar provod u subotu nakon utrka bit će zadužena dva DJ-a,Seraphim Codex i DJ Bebetta.

Nisu zaboravljeni ni najmlađi koji će uz ekipu Malog olimpijca u subotu od 10 -13 sati imati priliku vježbati i igrati se u parku u centru Bjelovara.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.