HNK Rovišće prihod od prvenstvene utakmice donira obitelji Slunjski iz Kabla

U prikupljanje pomoći za obitelji Slunjski iz mjesta Kabal u općini Farkaševac čija su kuća i gospodarski objekti u potpunosti uništeni u požaru koji se dogodio 22. kolovoza 2019. uključili su se i igrači i uprava HNK Rovišće.

Tako je sav prihod od prodanih ulaznica u nedjeljnoj utakmici 3. kola 1.ŽNL BBŽ u kojoj je HNK Rovišće ugostio  NK Slogu Žir doniran obitelji Slunjski. Cijena ulaznica je bila 10 kuna, a ukupno je prikupljeno je 3.000, 00 kuna. Svima onima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj pomoći zahvalio je Valentino Ščuric na čiju je ideju ova akcija pokrenuta:

– Htio bih se zahvaliti svim portalima, Super radiju, svim ljudima koji su sudjelovali te HNK Rovišće i ljudima iz uprave koji su na moj prijedlog bez ikakvog pogovora rekli, odmah može pomoći ćemo. Divno je kroz sport pomoći ljudima u nevolji i sretni smo što smo kao sportska zajednica u mogućnosti pomoći ikome, te bi voljeli da i drugi klubovi slijede naš primjer jer nogomet i sport okupljaju ljude – kazao je Ščuric.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.