U Garešnici održan 25. ŠNIDOR – športsko natjecanje invalida Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije

U Garešnici je održano XXV. športsko natjecanje invalida Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije“Garešnica 2019.“. Natjecanje je održano u organizaciji Udruge HVIDRE Garešnica i  Zajednice udruga i članova HVIDRE Bjelovarsko-bilogorske županije».

ŠNIDOR-u  je nazočilo oko 130 HRVI iz Domovinskog rata s područja Bjelovarsko-bilogorske županije koji su se natjecali u 10  športskih disciplina elektronskom  pikadu, šahu, visećoj  kuglani, streljaštvu, športskom  ribolovu, stolnom tenisu, plivanju, kuglanju  i boćanju.

Najviše bodova, 68, sakupila je ekipa HVIDRE Bjelovar koja je osvojila 1. mjesto. 2. mjesto pripalo je HVIDRI Daruvar koja je na kraju natjecanja imala 60 bodova koliko i trećeplasirana HVIDRA Garešnica, no Daruvar je sakupio više „desetki“ u natjecanjima, pa je stoga 2. na kraju. HVIDRA Čazma je zauzela 4. mjesto sa 46 bodova, dok je Grubišno Polje osvojilo 5. mjesto.

Pehare je uručio predsjednik HVIDRE Josip Đakić. Najbolji pojedinci predstavljati će Bjelovarsko bilogorsku županiju na državnom natjecanju, krajem rujna u Makarskoj.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.