Grad Bjelovar i NK Mladost Ždralovi partnerski obnovili terene i klupske prostorije

Jedan od naša dva županijska trećeligaša, Mladost iz Ždralova, nakon 12 godina dobio je novu travu na pomoćnom terenu kojeg između ostalih koristi 190 djece u klubu te učenici Područne škole Ždralovi, ali i mnogi rekreativci.

Riječ o terenu s umjetnom travom u kojeg je Grad Bjelovar uložio nešto više od 258.670,25 kuna, a osim terena Grad je uložio i u novi sanitarni čvor.

Igralište u Ždralovima obišao je danas bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak  sa suradnicima i predstavnicima NK Mladosti.

– Ono što valja istaknuti je da u sklopu dogovora koji smo postigli s Mladosti iz Ždralova gdje su oni investirali 300.000,00 kuna u obnovu objekata, Grad Bjelovar je potpomogao sa svojih gotovo 300.000,00 kuna i to je dobar način i dobar model kako sportski klubovi mogu  dobro funkcionirati u partnerskom odnosu s Gradom i to je način na  koji ćemo mi tražiti suradnju sa svim drugim sportskim klubovima – rekao je Hrebak.

Gradonačelnik Hrebak je najavio i nova ulaganja, a riječ je velikom terenu s umjetnom travom na mjestu gdje će se graditi novi gradski stadion, točnije na sadašnjem pomoćnom igralištu kod postojećeg stadiona. Bit će to investicija od oko 2,5 milijuna kuna i riječ je o prvom takvom igralištu u županiji

– Mi do sada nismo imali veliki teren gdje bi se mogle i odigravati utakmice na umjetnoj travi i u potpunosti će tu investiciju financirati Grad Bjelovar. To će biti gradski prostor i koristit će ga i NK Mladost i NK Bjelovar i svi drugi naši klubovi koji će u datom terminu moći nastupiti i odigrati prijateljske utakmice – kaže Hrebak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.