Obitelj Slunjski iz Kabla u požaru ostala bez svega – pozivamo sve koji su u mogućnosti da pomognu!

Danas je u prijepodnevnim satima u naselju  Kabal u Općini Farkaševac izbio  požar u kojem je vatra progutala  dom obitelji Slunjski. Osim što je izgorio dom izgorjela je i staja i štagalj, te velika količina alata.

Kako neslužbeno doznajemo požar je izbio u štaglju od kuda se dalje proširio. Obitelj Slunjski i njihovi susjedi pokušali su i sami do dolaska vatrogasaca ugasiti požar, ali pred silinom vatre bili su bespomoćni.

U kući je živjela osmočlana obitelj zapovjednika DVD-a Kabal Kristijana Slunjskog, a u obitelji je i četvero djece starosti sedam, osam, devet i deset godina.

Inače, Kristijan Slunjski do sada je sudjelovao u gašenju niza požara, a sudbina se ružno poigrala s ovim mladim vrijednim čovjekom da danas i sam sa svojim kolegama vatrogascima gasi požarište svog vlastitog doma.

Kristijan Slunjski sa svojim kolegama vatrogascima gasi požarište svog vlastitog doma

Općina Farkaševac ponudila je pomoć ovoj obitelji koja je ostala stvarno bez svega i pred kojom je gradnja novog doma iz temelja. Kako nam je rekao Kristijan Slunjski, za početak krov nad glavom pružila im je rodbina iz Stare Kapele.

Ako na bilo koji način želite i možete pomoći obitelji Slunjski, možete ih kontaktirati na broj mobitela 092/356 3588 – Kristijan Slunjski ili na broj Slavice Novosel 091 621 9650.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.