Za Dan Grada Bjelovara veliki Gibonnijev koncert!

Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja obilježava se 29. rujna od 1997. godine jer je upravo na taj dan 1991. godine grad oslobođen od neprijateljske vojske. Dan bjelovarskih branitelja obilježava se istog datuma od 2007. godine. Bez obzira na godišnje odmore u Bjelovaru se užurbano radi na pripremi programa za ovogodišnje obilježavanje Dana grada. Sam program neće se razlikovati od prošlogodišnjeg, osim što će za razliku od prošle godine kada su bila tri koncerta poznatih estradnih imena ove godine biti samo jedan koncert, otkrio nam je gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak:

Prošle godine se pokazalo da sva tri dana nisu Bjelovarčani  bili zainteresirani toliko za koncerte, možda im je to sve bilo malo i previše. Ove godine smo odlučili sve uložiti u jedan dan i ove godine taj jedan dan će biti veliki koncert Gibonnija koji već dugo nije bio u Bjelovaru. Koncert će biti u subotu.

Za nedjelju je predviđen tradicionalni Mimohod pobjednika, dok bi u večernjim satima trebala biti prezentacija prvog i jedinog do sada dokumentarnog filma o bjelovarskim braniteljima. Film radi grad Bjelovar u suradnji sa Ministarstvom branitelja:

– Mislim da će tada biti premijera. Koliko čujem film je dobro posložen i ide nekako svom kraju u smislu produkcije. Ono što još možemo najaviti za dan grada je da će biti puno programa i da će građani biti zadovoljni. Kao što sam rekao sve će to zaokružiti veliki Gibonnijev koncert u subotu – kazao je Hrebak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.